***** I.V.M MET HET CORONA VIRUS IS HET NIET MOGELIJK OM PRODUCTEN OP TE HALEN. ONLINE GEPLAATSTE BESTELLING WORDEN NORMAAL VERZONDEN.*****
Gratis verzending NL vanaf € 75
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper S2700 Ventura Pro

4,3 inch breedbeeldscherm

Gratis levenslange kaartupdates

Incl. Flitspaalverklikker

Levertijd: 1-2 Werkdagen

€ 299,00 Gratis verzending NL

€ 247,11 excl. BTW

Gratis verzending NL

Productomschrijving

De Snooper S2700 Ventura Pro heeft een 4.3-inch ( 10,9 cm ) TFT LCD scherm en een snelle 500Mhz Dual-Core processor. De Snooper S2700 Ventura Pro wordt standaard met GRATIS levenslange kaartupdates geleverd, zodat u altijd over de allernieuwste Ventura Pro-software en kaarten op straatniveau beschikt.

De Snooper Ventura Pro systemen zijn een geheel uniek satellietnavigatiesysteem, specifiek ontworpen voor gebruik in campers en caravans. Als eerste apparaat ter wereld laten de Snooper Ventura Pro systemen u de lengte, breedte en het gewicht van uw voertuig invoeren en worden vervolgens alleen routes berekend die praktisch en veilig zijn, door lage bruggen, smalle wegen en indien mogelijk wegen die niet geschikt zijn voor grote voertuigen te vermijden.
Selecteer de faciliteiten die u wenst in de ingebouwde database en zoek en navigeer naar een van de 24.000 campings in 31 landen van Europa.

Maar dat is nog niet alles. Snooper heeft de handen ineengeslagen met de toonaangevende camper en campingorganisaties in Europa – ACSI, CamperStop door Facile en Route, Bordatlas, Caravan Club en Camping & Caravanning Club, om u de meest volledige campingdatabase te kunnen bieden, die standaard op de Snooper Ventura Pro systemen zijn opgeslagen. U hoeft slechts het land en de regio in te voeren waar u naartoe wilt en vervolgens uw wensen te selecteren uit een uitgebreide lijst campingfaciliteiten, zoals een zwembad, watersport, een rivier in de buurt, aan zee of met winkels, restaurants enz. de Snooper Ventura Pro systemen doen de rest. Er wordt dan een lijst weergegeven met campings die aan uw criteria voldoen, soms zelfs met foto’s, zodat u de camping zelf kunt zien. Zodra u de gewenste camping heeft geselecteerd, zullen de Snooper Ventura systemen u er rechtstreeks heen leiden.

De Snooper Ventura Pro systemen worden natuurlijk geleverd met de optie voor de bekroonde GPS-technologie voor flitspaaldetectie. De AURA-flitspaaldatabase van Snooper biedt nu bescherming over de hele wereld. Dus waar u ook gaat, u wordt altijd behoed voor gevaar. De Snooper Ventura Pro systemen maken gebruik van Enigma dus op het moment dat een nieuwe flitspaal of trajectcontrole wordt geïnstalleerd ergens op de Europese wegen dan kunt u het direct gratis downloaden, onbeperkt. Zo kunt er zeker van zijn dat u altijd gewaarschuwd wordt voor de nieuwste flitspalen.

Autonavigatie
Hoewel de Snooper Ventura Pro Systemen specifiek zijn ontworpen voor navigatie met een caravan of in een camper op veilige en toegestane wegen, is het product ook geschikt voor gebruik in alleen een auto. Wanneer u de Snooper Ventura Pro Systemen in autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper S2700 Ventura Pro aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S2700 Ventura Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper S2700 Ventura Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper S2700 Ventura Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of camper. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper S2700 Ventura Pro beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper S2700 Ventura Pro bijhoudt hoeveel km's en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Multi-route-technologie
Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem onze nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat 10 verschillende bestemmingen te berekenen in één route, door alleen de postcodes in te voeren. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
Als bestuurder weet u hoe belangrijk het is te weten wat u te wachten staat. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in het hele land toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Ventura Pro systemen houden u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen. En als er een opstopping op uw route is, vragen de Snooper Ventura Pro systemen u gewoon automatisch een alternatieve route te zoeken.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Ventura Pro systemen zijn volledig uniek. De Snooper Ventura Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar updaten. De Snooper Ventura Pro systemen gebruiken de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Ventura Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Ventura Pro – voorkomt moeheid en bekeuringen!
De Snooper Ventura Pro systemen bevat een route timer die u kunt instellen zodat het systeem u aangeeft wanneer het verstandig is om rust te nemen. Ook houdt het systeem de gereden tijd bij. De Snooper Ventura Pro systemen hebben ook een snelheidsbegrenzer die u kunt instellen voor auto’s, vrachtwagen of campers. Het systeem laat een waarschuwing signaal horen waar u de maximale snelheid overtreedt. De Snooper Ventura Pro systemen kennen nagenoeg bijna alle snelheidslimieten van alle wegen in europa.

Meer dan twee miljoen nuttige plaatsen in Europa
Een uitgebreide lijst van hotels, restaurants, campings, benzinestations, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

POI's
De Snooper Ventura Pro navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale campers plaatsen door heel Europa, waaronder parkeerplaatsen, luchthavens, treinstations, geldautomaten, winkels, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura Pro-routeplanning
Ventura Pro maakt gebruik van de nieuwste Navteq-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese dekking van de Snooper Ventura Pro systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Technische specificaties van de Snooper S2700 Ventura Pro:

 • Kaartdekking: Europa
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaanbegeleiding
 • Navigeren op afslag en postcode
 • Navigeren op coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaalverklikker
 • Ingebouwde Mstar 2112 GPS-antenne
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • USB-versie: 2.0
 • Schermtype: TFT-LCD
 • Schermdiagonaal: 10,9 cm (4,3 inch)
 • Schermresolutie: 480 x 272
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Mini-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu:Li-ion-batterij 900 mAh
  Gewicht: 270 gram
 • Afmetingen (BxHXD): 118mm x 90mm x 12mm
 • Kleur: Zwart
 • Systeem verreisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger 
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking

 • 1 x Snooper S2700 Ventura Pro
 • 1 x Snooper Mini SD kaart met Ventura Pro Software
 • 1 x Raam zuignapbevestiging
 • 1 x TMC antenne
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt
 • 1 x Mini USB kabel

Kenmerken

Fabrikant: Snooper
Artikelnummer: NAVES27
Barcode: 5019896272526
Levertijd: 1-2 Werkdagen
Gewicht: 270 Gram
Kleur: Zwart
Kaartdekking: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.
Software: Ventura Pro
Postcode navigeren: Ja
Coordinaat navigeren: Ja
Rijbaan begeleiding: Ja
Afslag aanduiding: Ja
Multi-route: Ja
My-speed: Ja
Route Timer: Ja
Poi’s lijst: Ja
Besturings systeem: WIN CE 6.0
Processor: MSTAR MSB 2531 800 MHz
Schermtype: 10,9 cm (4,3 inch) TFT touchscreen
Schermresolutie: 480 x 272
Schermkleur: Kleur
2D/3D view: Ja
Ingangsspanning Volt: 12 of 24 Volt
Externe antenne aansluiting: Nee
Externe luidspreker aansluiting: Ja
TV Functie: Nee
MP3/4 speler Functie: Ja
DAB Functie: Nee
Batterij: Li-ion-batterij 900 mAh
Afmetingen L x B x H ( cm ): 118 mm x 90 mm x 12 mm
Kaart databank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne Luidspreker: Ja

Wilt u meer weten over Snooper S2700 Ventura Pro?

Of neem contact op

+31(0)6 2867 1007 ● Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00u
Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord