Snooper S6810 Truckmate Pro

Artikelnummer: NATRS681 | Levertijd: 1-2 Werkdagen
 • Gratis LifeTime service
 • 16 adressen in 1 route programmeerbaar
 • Schermdiagonaal: 17,8cm

€ 499,00

Omschrijving Snooper S6810 Truckmate Pro

Snooper S6810 Truckmate Pro heeft een 17,8 cm (7") TFT LCD scherm en wordt standaard met GRATIS levenslange* kaartupdates geleverd, zodat u altijd over de allernieuwste Truckmate Pro-software en kaarten op straatniveau beschikt.

*Levenslang houdt in zolang als de levensduur van het navigatiesysteem.

Trucknavigatie – De meest voorkomende gevaren
U kunt het bijna niet gemist hebben: de wekelijkse rapportages in de pers over een vrachtwagen of ander groot voertuig dat over een ongeschikte route werd geleid door een gebrekkig satellietnavigatiesysteem. Deze verhalen hebben bijna allemaal een rampzalig einde, waarbij de betrokken voertuigen in een weiland terechtkomen, vastlopen onder een brug of zelfs huizen vernielen. Er zijn rapporten dat wanneer bestuurders draagbare navigatiesystemen die zijn bedoeld voor auto’s gebruiken om commerciële voertuigen te navigeren, dit voor miljoenen euro’s schade veroorzaakt.

Truckmate Pro satellietnavigatie – de beste oplossing
De eerste satellietnavigatiesystemen die speciaal zijn ontworpen voor trucks en commerciële voertuigen. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn ontworpen om deze problemen het hoofd te bieden. De Snooper Truckmate Pro systemen bevatten als eerste draagbare navigatiesysteem speciale routeplanning voor vrachtwagens en grote voertuigen als bussen, touringcars en campers – plus de meerdere malen bekroonde flitscamera-locatietechnologie van Snooper.

Milieuvriendelijke technologie
De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u niet alleen veilig en effectief naar uw bestemming, maar doen dat ook nog eens via de meest economische route. Als het systeem moet kiezen tussen een route met een steile helling of een route met vlakkere wegen, zullen de Snooper Truckmate Pro systemen voor de laatste kiezen. Economischer brandstofverbruik, betere rentabiliteit.

Snooper TRUCKMATE PRO berekend een snelle en veilige route
Deze unieke software berekent een route op basis van de kenmerken van uw voertuig. Voer het formaat en het gewicht van uw voertuig plus, indien van toepassing, het type lading in en de Truckmate Pro software van Snooper berekent een veilige, vrachtwagenvriendelijke route. Routes worden berekend over wegen die breed en hoog genoeg zijn. Wegen met lage bruggen of gewichtsbeperkingen en vele andere gevaren worden uitgesloten.

De enige & unieke routeplanning 
Het gaat niet alleen om het vermijden van gevaren. Dankzij het unieke routealgoritme van Truckmate Pro worden , waar mogelijk, grotere voertuigen alleen over geschikte wegen geleid. Geen enkel ander satellietnavigatiesysteem op de markt berekent routes op deze manier.

Truckmate Pro – meer gevareninformatie dan elk ander navigatiesysteem voor trucks.
Een Snooper Truckmate navigatiesysteem maakt voor het navigeren gebruik van de Navteq-transportgegevens. Truckmate Pro bevat echter ook extra informatie, voor een uitgebreidere dekking dan enig ander navigatiesysteem dat het standaard Navteq-pakket gebruikt. Truckmate Pro biedt een grotere dekking waar die echt nodig is, op kleine, smalle wegen. Truckmate Pro bevat meer gevareninformatie op meer wegen in Europa dan elk ander draagbaar satellietnavigatiesysteem voor trucks.

Truckmate Pro van Snooper bespaart u vele euro’s aan brandstof en tijd!
Recent onderzoek toont aan dat de Snooper Truckmate Pro satellietnavigatiesystemen zichzelf snel terugbetalen. Gebruikers rijden gemiddeld 16% minder kilometers en verbruiken dus ook 16% minder brandstof. Bovendien worden de reistijden met gemiddeld 18% teruggebracht, wat een enorme kostenbesparing is in een tijd waarin elke cent telt. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die u bespaart aan schade onderweg aan uw voertuig en eigendommen!

Truckmate Pro – voorkomt moeheid en bekeuringen!
De Snooper S6810 Truckmate Pro systemen bevat een route timer die u kunt instellen zodat het systeem u aangeeft wanneer het verstandig is om rust te nemen. Teven houdt het systeem de gereden tijd bij en geeft u aan waneer u moet rusten. Dit is een zeer handige functie voor de beroepschauffeur. De Snooper Truckmate Pro systemen hebben ook een snelheidsbegrenzer die u kunt instellen voor auto’s, vrachtwagen of campers. Het systeem laat een waarschuwing signaal horen waar u de maximale snelheid overtreedt. De Snooper Truckmate Pro systemen kennen nagenoeg bijna alle snelheidslimieten van alle wegen in europa.

Autonavigatie.
Hoewel de Truckmate Pro specifiek is ontworpen voor het navigateren met een vrachtwagen of ander groot voertuig beschikt elk Snooper Truckmate Pro navigatiesysteem ook over een autostand. Wanneer u het Snooper Truckmate Pro systeem in de autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

Compatibel met het Snooper Tyre Pilot systeem
De Snooper S6810 Truckmate Pro is compatibel met het bandenspanningscontrolesysteem Tyre Pilot van Snooper voor verhoogde veiligheid op de weg en kostenbesparing. Bekijk de spanning en temperatuur van uw banden op het scherm, met het extra voordeel van audiosignalen bij spanningsverlies en abnormale temperatuurstijgingen. 

Bandengebreken spelen een rol in ruim 3% van alle verkeersongevallen en zijn het meest voorkomende defect dat direct bijdraagt aan een ongeval. Door de spanning van uw banden tijdens het rijden in de gaten te houden en te zorgen dat ze goed opgepompt zijn, kunt u uw tankkosten met maar liefst 10% verlagen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en het risico op een klapband of een lekke band verminderen.

FM-transmitter
De Snooper S6810 Truckmate Pro is uitgerust met een FM transmitter waardoor het nog makkelijker is om te luisteren naar de navigatie aanwijzingen door het de luidspreker van uw vehicle, terwijl u zich kunt concentreren op de weg voor u.

Achteruitrijcamera
Voor de Snooper S6810 Truckmate Pro is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te mnteren en aan te sluiten op de S6810 Truckmate Pro. De camera van goede kwaliteti en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

Multi-route-technologie
Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem de nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat om 16 verschillende bestemmingen te berekenen in één route, door bijvoorbeeld, alleen de postcodes in te voeren. Ook is het mogelijk om met een Truckmate navigatiesysteem uw eigen route te creëren d.m.v de gewenste route op de kaart uit te stippelen. Geen gedoe meer met stoppen, nieuw adres invoeren en opnieuw starten,  gewoon binnen een paar handelingen uw gehele route voor de hele dag uitstippelen en eventueel opgeslagen voor een later tijdstip.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S6810 Truckmate Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper Truckmate S6810 Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper S6810 Truckmate Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of vrachtwagen. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper S6810 Truckmate Pro beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper S6810 Truckmate Pro bijhoudt hoeveel km's en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Lettergrootte en postcode navigeren

U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen.

Navigeren op postcode en coördinaten

Met een Snoooper navigatiesysteem kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw terrein moet die nog niet opgeleverd is en waarvan nog geen straatnaam bekend is.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
Als u chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.
De TMC-service van de Snooper Truckmate Pro houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen. En als er een opstopping op uw route is vraagt de Truckmate Pro u of u een andere alternatieve route wilt zoeken.  

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa – plus een uitgebreide lijst met vrachtwagenspecifieke locaties.
De lijst met vrachtwagenspecifieke nuttige plaatsen bevat o.a. truckstops, benzinestations geschikt voor trucks, truckrestaurants plus een uitgebreide lijst hotels, restaurants, standaard benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Compatible met Snooper Tyre Pilot en achteruitrijcamera's

De Snooper S6810 Truckmate is compatible met het Snooper Tyre Pilot bandenspanning controle systeem die via bluetooth ventielen op de wielen, de juiste temperatuur en bandenspanning weergeeft op uw Truckmate S6810 navigatiescherm. Ook kunt u een Snooper achteruitrijcamera koppelen aan uw Truckmate S6810  het beeld van de camera wordt weergegeven op uw Truckmate S6810 navigatiescherm.

Bluetooth-handsfreetechnologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper S6810 Truckmate Pro is uitgerust met Bluetooth handsfreetechnologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken. De microfoon kan permanent of tijdelijk worden geïnstalleerd en garandeert dat u altijd goed verstaanbaar bent.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
Alle Snooper Truckmate Pro systemen zijn volledig uniek. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar updaten. De Snooper Truckmate Pro Systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Truckmate Pro-routeplanning
Truckmate Pro maakt gebruik van de nieuwste Navteq-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau, met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese kaartdekking bevat;
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.

Specificaties Snooper S6810 Truckmate Pro:

 • TMC-verkeersinformatietechnologie
 • Compatibel met Snooper Tyre Pilot bandenspanning systeem
 • Compatibel met Snooper achteruitrijcamera's
 • Kaartdekking: Europa (
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaanbegeleiding
 • Navigeren op afslag, postcode en coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • My Speed
 • Begrenzer functie
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig maar ook andere talen instelbaar
 • Flitspaalverklikker
 • Ingebouwde TRIG RF (CSR) GPS antenne
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • USB-versie: 3.0
 • Bluetooth®-handsfree
 • Schermtype: TFT LCD
 • Schermdiagonaal: 17.8 cm (7 inch)
 • Schermresolutie: 800 x 480
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu: Li-ion-batterij 1800 mAh
 • Afmetingen (BxHXD): 182 mm x 109 mm x 19 mm
 • Kleur: Zwart
 • Systeem verreisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger 
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking:

 • 1 x Snooper S6810 Truckmate Pro
 • 1 x Micro SD kaart met Truckmate Pro Software/Wegenkaart
 • 1 x Zuignapbevestiging
 • 1 x Dashboardhouder
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt
 • 1 x TMC antenne
 • 1 x Mini USB kabel
 • 1 x Hardschalige opberghoes

Productkenmerken Snooper S6810 Truckmate Pro

Fabrikant:
Snooper
Artikelnummer:
NATRS681
Barcode:
5019896811014
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Kleur:
Zwart
Kaartdekking:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.
Software:
Truckmate Pro
Postcode navigeren:
Ja
Coordinaat navigeren:
Ja
Rijbaan begeleiding:
Ja
Afslag aanduiding:
Ja
Multi-route:
Ja
My-speed:
Ja
Route Timer:
Ja
Poi’s lijst:
Ja
Bluetooth:
Ja
Besturings systeem:
WinCE 6.0
Processor:
SiRF Atlas VI processor 800mHz
Schermtype:
7-inch TFT-LCD Touchscreen
Schermresolutie:
800 x 480
2D/3D view:
Ja
Ingangsspanning Volt:
12 of 24 Volt
Externe antenne aansluiting:
Nee
Externe luidspreker aansluiting:
Ja
Ingebouwde videocamera:
Nee
Bluetooth handsfree:
Ja
TV Functie:
Nee
DAB Functie:
Nee
Batterij:
Li-ion-batterij 1800 mAh
Afmetingen L x B x H ( cm ):
18.2 x 10.9 x 1.9
Kaart databank:
Europa Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne antenne:
Ja
Interne Luidspreker:
Ja