Gratis verzending NL vanaf € 75
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper S6900 Truckmate Pro

Actieve magnetische houder

Gratis levenslange kaartupdates

Gratis TMC & Flitspaal updates

Levertijd: 1-2 Werkdagen

€ 499,00 Gratis verzending NL

€ 412,40 excl. BTW

Gratis verzending NL

Productomschrijving

Snooper Truckmate Pro satelliet navigatiesystemen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in vrachtwagens. Of u nu met een truck en aanhanger combinatie rijdt of een truck met trailer, de Snooper S6900 Truckmate Pro zal zorgen dat u veilig en snel op uw adres(sen) aankomt. De Snooper S6900 Truckmate Pro zal een route berekenen waarbij lage viaducten, smalle wegen, bruggen en wegen met gewichtsbeperking en, indien van toepassing, wegen met ADR verbod vermeden worden.

Het enige wat u als bestuurder hoeft te doen is eenvoudig de voertuiggegevens zoals breedte, lengte, hoogte, gewicht en eventueel ladingcode in te voeren en vervolgens het adres, de postcode of GPS coordinaten. Ook kunt u gebruik maken van de multi-route optie waarmee u 16 adressen op 1 route kunt invoeren. Dit kan in totaal op maximaal 7 routes.

De snooper S6900 Truckmate Pro beschikt over een 7-inch (17,8cm) LCD kleuren scherm met touchscreen en wordt standaard geleverd met gratis levenslange* kaartupdates (LifeTime service). 

*Onder levenslange kaartupdates wordt verstaan; zolang als de levensduur van het toestel.

Veel voorkomende ongelukken
Het kan u bijna niet ontgaan zijn dat er zich regelmatig ongelukken voordoen met grote voertuigen die geen gebruik maken van een navigatiesysteem of geen gebruik maken van een voertuigspecifiek navigatiesysteem. Vrachtwagens die zich vastrijden onder een te laag viaduct, vrachtwagens die zich vastrijden in een smalle dorp- of stadscentrum, vrachtwagens die vaststaan op een onverharde weg en vrachtwagens die midden in een drukke stadscentrum verkeerd gereden zijn en niet weten hoe ze hier weer uit moeten komen...

Een Snooper Truckmate Pro navigatiesysteem is de oplossing
Een Snooper S6900 Truckmate Pro navigatiesysteem is speciaal ontworpen voor vrachtwagens. Voordat u met de Snooper S6900 Truckmate Pro op pad gaat voert u eenvoudig de gegevens van uw voertuig in zoals;

 • Hoogte
 • Breedte
 • Lengte
 • Hoogte
 • Gewicht
 • Ladingcode
 • Tunnelcode
 • Milieuzone
 • Aanhanger(s), oplegger etc.
 • Etc.

Aan de hand van deze gegevens zal de Snooper S6900 Truckmate Pro u probleemloos en zonder risico's  begeleiden naar het door u aangegeven bestemming. Het is mogelijk om meerdere vrachtwagen configuraties aan te meken en deze een naam of kenteken te geven. 

Milieu- en portemonnee vriendelijk
De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u niet alleen veilig  naar uw bestemming, maar doen dat ook nog eens via de meest economische route. Als het systeem moet kiezen tussen een route met steile hellingen of een route met vlakkere wegen, zullen de Snooper Truckmate Pro systemen kiezen voor de vlakkere wegen vanwege het lagere brandstofverbruik.

Recent onderzoek toont aan dat de Snooper Truckmate Pro satellietnavigatiesystemen zichzelf snel terugbetalen. Gebruikers rijden gemiddeld 16% minder kilometers en verbruiken dus ook 16% minder brandstof. Brandstofbesparing door, indien mogelijk, minder steile wegen in de route te berekenen. Bovendien worden de reistijden met gemiddeld 18% teruggebracht wat een enorme kostenbesparing is in een tijd waarin elke cent telt. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die u bespaart aan schade onderweg aan uw voertuig en lading!

Actieve magnetische raambevestiging
De Snooper Truckmate Pro S6900 wordt geleverd met een actieve magnetische raamhouder met zuignap. In deze actieve magnetische raamhouder zitten de aansluitingen voor de voedingskabel met geïntegreerde TMC antenne, micro-USB  en 2.5 mm aansluiting voor een optionele achteruitrijcamera. U bevestigd de actieve magnetische raamhouder door middel van de zuignap aan uw voorruit en sluit hier de voedingskabel aan die vervolgens in uw sigaretten aansteker wordt gestoken. U kunt daarna het navigatiescherm eenvoudig aan de raamhouder hangen doordat deze magnetisch is. 

Slaapstand
De Snooper S6900 Truckmate Pro heeft een slaapstand. Als u de Snooper S6900 Truckmate Pro van de actieve magnetische raamhouder neemt om bijvoorbeeld naar een benzinepomp of restaurant te gaan en u schakelt de slaapmodus in (maan logo) zal de Snooper S6900 Truckmate Pro bij terug komst, zodra het toestel weer in de houder wordt gehangen weer verder gaan met de ingestelde route. Ook zal de GPS ontvangst blijven zodat het toestel niet eerst weer zoeken moet naar GPS en de accuduur bijna niet zal verminderen.

Routetimer en My speed
De Snooper S6900 Truckmate Pro systemen beschikken over een routetimer. Deze routetimer kunt u zelf instellen en houdt  de gereden tijd bij en geeft aan waneer u moet rusten. Dit is een zeer handige functie voor de beroepschauffeur. Ook beschikt de Snooper S6900 Truckmate Pro over MySpeed een snelheidsbegrenzer die u kunt instellen Het systeem laat een waarschuwingssignaal horen waar u de maximale snelheid overtreedt. De Snooper S6900 Truckmate Pro systemen kennen nagenoeg bijna alle snelheidslimieten van alle wegen in Europa.

Snooper S6900 Truckmate Pro gebruiken in een personenauto
De Snooper S6900 Truckmate Pro systemen kunnen ook in het menu omgeschakeld worden in de auto stand zodat u deze in een personenauto kunt gebruiken.

Multi route
Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem nou de unieke multi-route technologie. De multi-route technologie is in staat 16 verschillende bestemmingen te berekenen in één route door alleen de postcodes in te voeren. De berekende multi -oute is naderhand nog handmatig in volgorde aan te passen als u dat wilt. Ook is het mogelijk om met de Snooper S6900 Truckmate Pro systemen uw eigen route te creëren door de gewenste route op de kaart uit te stippelen. Geen gedoe meer met stoppen en een nieuw adres invoeen, gewoon binnen een korte tijd uw route voor de hele dag invoeren, opslagen en uitvoeren

Knooppunten en rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S6900 Truckmate Pro u van te voren een duidelijk gedetailleerd overzicht van het knooppunt aten zien op het scherm. Mocht u een afslag moeten nemen en hierdoor van rijbaan  wisselen dan zal de Snooper S6900 Truckmate Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste afslag/rijbaan..

Navigeren op adres, postcode, GPS coördinaten of afslagnummer
Met een Snooper S6900 Truckmate Pro kunt u niet alleen op adres navigeren maar ook op postcode, coördinaten of afslagnummerMocht u naar een nieuwbouwwijk of bouwplaats moeten waar nog geen adres van bekend is dan vult u eenvoudig de coordinaten in op het navigatiescherm en de Snooper S6900 Truckmate Pro zal u naar deze bouwplaats of nieuwbouwwijk begeleiden.

LifeTime service
Alle Snooper S6900 Truckmate Pro navigatiesystemen worden geleverd met gratis levenslange* kaart updates. Meerere malen per jaar kunt u uw Snooper S6900 Truckmate Pro navigatiesysteem updaten door deze aan te sluiten op uw Windows of Mac computer. U kunt, mits er een nieuwe update is,  de nieuwste wegenkaarten downloaden en installeren.

*levenslang wil zeggen: zo lang als de levensduur van het toestel is.

Bluetooth technologie
De snooper S6900 Truckmate Pro beschikt over Bluetooth technologie waarmee u handsfree kunt bellen.

Lettergrootte instelbaar
U kunt de grootte van de straatnamen aanpassen op het scherm zodat deze extra duidelijk leesbaar zijn.

Rijden zonder ingevoerde route
Als u de Snooper S6900 Truckmate Pro hebt ingeschakeld zonder een route zal hij u tijdens het rijden toch waarschuwen bij het naderen van scherpe bochten, steile hellingen, steile dalingen, kans op windstoten, flitspalen, lage viaducten, wegen en bruggen met gewichtsbeperking, smalle straten etc.

TMC Traffic technologie 
Als u chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. Acurate file- en verkeersinformatie zorgt ervoor dat op de hoogte bent en hierop kunt anticiperen. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS,een van de beste leveranciers van verkeersinformatie in Europa.

De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd over de meest actuele verkeersinformatie beschikt. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.
De gratis TMC service van de Snooper S6900 Truckmate Pro houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route. En als er een ongeval of verkeersopstoping op uw route is vraagt de Snooper S6900 Truckmate Pro u automatisch of u een alternatieve route wilt.

POI: Nuttige plaasten & vrachtwagen specifieke nuttige plaatsen
De Snooper S6900 Truckmate Pro stystemen beschikken over meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in 48 landen plus een uitgebreide lijst met vrachtwagenspecifieke nuttige plaatsen in 36 landen.
De lijst met vrachtwagenspecifieke POI bestaat uit veel nuttige plaatsen zoals. benzinestations geschikt voor trucks, AdBlue verkooppunten, truckstops, wegrestaurants etc.  Door eenvoudig de gewenste POI te selecteren zal de Truckmate u hier naar toe navigeren.

POI vrachtwagen specifieke nuttige plaatsen in 36 landen:
Albanië, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland ,Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland ,Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland,

AURA Advantage

De Snooper S6900 Truckmate Pro systemen zijn uniek en de enige navigatiesystemen die u waarschuwt voor flitspale, trajectcontroles en vaste snelheidscamera's die specifiek zijn voor het soort voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper S6900 Truckmate Pro systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Zodra een nieuwe camera's zijn toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper S6900 Truckmate Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen aankomt. 

LET OP! Niet in alle landen is het toegestaan om flitspaal en andere snelheidscontrole waarschuwingen op een navigatiesysteem te hebben. Informeer voor u vertrekt naar de wetgeving in betreffende landen. Op de hoofdpagina van onze categorie Snooper Navigatie vindt u hier ook meer informatie over. 

Kaartdekking 48 landen:
Andorra, Albanië, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot Brittanië, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje,+ Canarische Eilanden, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit Rusland, Zweden, Zwitserland.

Updaten van de Software en Wegenkaarten
Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Snooper S6900 Truckmate Pro kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger. 

Specificaties Snooper Truckmate Pro S6900:

 • 7-inch (17,8cm) kleuren LCD touchscreen
 • Kaartdekking: 48 Europese landen
 • Vrachtwagen specifieke POI in 36 landen
 • Kaarten databank Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Navigeren op adres, postcode, afslagnummer of coördinaten
 • Rijbaan begeleiding bij kruis- en knooppunt met 3D weergave
 • Route timer
 • MySpeed
 • Bluetooth technologie (Alleen voor handsfree telefoneren)
 • AURA flitspaal datebase
 • Interne luidspreker
 • Ingebouwde GPS antenne
 • Schermtype TFT LCD kleurenscherm
 • Schermdiagonaal: 12,7cm
 • Schermresolutie: 800 x 480 pixels 16:9
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • TMC ontvanger geintergreerd in voedingskabel
 • Actieve magnetische raamhouder met zuignap
 • 2.5mm aansluiting in de actieve magnetische raamhouder voor een optionele achteruitrijcamera
 • Voeding 12Volt of 24Volt
 • Afmetingen: 185 x 113 x 19
 • Gewicht: 322 gram
 • USB 2.0
 • Micro-USB aan de achter zijde van het toestel voor het updaten
 • Type accu: Li-ion-batterij 1500 mAh (3,7 Volt)
 • Processor: ARM Cortex-A7 800Mhz CPU, 256 MB RAM
 • Kleur: zwart
 • Minimale systeemvereisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger 
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking

 • 1 x Snooper Truckmate Pro S6900
 • 1 x Actieve magnetische raamhouder met zuignap
 • 1 x 12Volt en 24Volt voedingskabel met TMC antenne
 • 1 x Hardschalen opbergetui
 • 1 x 2,5mm videokabel
 • 1 x Micro-SD kaart met software en wegenkaarten
 • 1 x USB kabel

Kenmerken

Fabrikant: Snooper
Artikelnummer: NATRS69
Barcode: 5019896690115
Levertijd: 1-2 Werkdagen
Gewicht: 322 Gram
Kleur: Zwart
Kaartdekking: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.
Software: Truckmate Pro
Postcode navigeren: Ja
Coordinaat navigeren: Ja
Rijbaan begeleiding: Ja
Afslag aanduiding: Ja
Multi-route: Ja
My-speed: Ja
Route Timer: Ja
Poi’s lijst: Ja
Bluetooth: Ja (Alleen voor handsfree telefoneren)
USB versie: 2.0
Besturings systeem: WinCE.Net 6.0 Core
Processor: ARM Cortex-A7 800Mhz CPU, 256 MB RAM
Schermtype: TFT-LCD Touchscreen
Schermresolutie: 800 x 480 pixels 16:9
2D/3D view: Ja
Ingangsspanning Volt: 12/24 Volt
Externe antenne aansluiting: Nee
Externe luidspreker aansluiting: Ja (hoofdtelefoon)
Ingebouwde videocamera: Nee
Bluetooth handsfree: Ja
TV Functie: Nee
MP3/4 speler Functie: Nee
DAB Functie: Nee
Batterij: Li-ion-batterij 1500 mAh (3,7 Volt)
Afmetingen L x B x H ( cm ): 18.5 x 11.3 x 1.9
GPS kanalen: 66
DVR Functie: Nee
DVB-T Tuner: Nee
Kaart databank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne antenne: Ja
Interne Luidspreker: Ja

Wilt u meer weten over Snooper S6900 Truckmate Pro?

Of neem contact op

+31(0)6 2867 1007 ● Bereikbaar tot 17:00 uur.
Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord