Gratis verzending NL vanaf € 250,00
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper Ventura Pro S6900 camper- en caravan navigatie

Actieve magnetische houder

Meer dan 24.000 campings en camperplaatsen

Levenslange gratis kaartupdates

€ 499,00

€ 412,40 excl. BTW

Productomschrijving

Met een Snooper S6900 Ventura Pro kunt u onbezorgd naar uw vakantiebestemming rijden. De Snooper Ventura Pro modellen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in een camper of auto met caravan. Door het eenvoudig invoeren van voertuiggegevens zoals:

 • Hoogte
 • Breedte
 • Lengte
 • Gewicht

Zal de Snooper S6900 Ventura Pro een efficiente en veilige route voor u berekenen zonder dat u zicht zorgen hoeft te maken voor te smalle straten, te lage tunnels of viaducten, te smalle straten, onbegaandbare of onverharde buitenwegen, drukke stadscentrum, wegen met gewichtsbeperking etc. kortom de Snooper Ventura vermijdt alle wegen waar u met uw camper of caravan niet door zou kunnen of moeten rijden.

Snooper werkt samen met grote campingorganisaties en camper- en caravanorganisaties zoals ACSI, BordAtlas, CamperStop (Facile en Route), Caravan Club en Camping en Caravanning Club daardoor beschikt een Snooper Ventura camper- en caravan navigatiesysteem over een zeer grote database met meer dan 24.000 campings in 31 Europese landen.

Als u onderweg een camping of camperplaats zoekt dan kunt u deze eenvoudig in deze database opzoeken. Daarbij kunt u naar wens een of meerdere filters toepassen zoals camping met campingwinkel, watersportcamping, camping met zwembad, camping vlakbij het bos etc. De Snooper S6900 Ventura Pro zal u een overzicht geven van de gevonden campings die voldoen aan uw wensen. Hieruit kunt u dan een keuze maken en de Snooper S6900 Ventura Pro zal u vervolgens feilloos naar de gekozen camping of camperplaats begeleiden. De meeste campings uit deze database zijn ook nog eens voorzien van een foto van het camping of camperplaats.   

Actieve magnetische raambevestiging
De Snooper Ventura Pro S6900 wordt geleverd met een actieve magnetische raamhouder met zuignap. In deze actieve magnetische raamhouder zitten de aansluitingen voor de voedingskabel geïntegreerde TMC antenne (Micro-USB  en voor 2.5 mm aansluiting voor een optionele achteruitrijcamera. U bevestigd de actieve magnetische raamhouder door middel van de zuignap aan uw voorruit en sluit hier de voedingskabel aan die vervolgens in uw sigaretten aansteker wordt gestoken. U kunt daarna het navigatiescherm eenvoudig aan de raamhouder bevestigen en verwijderen doordat raamhouder magnetisch is. 

Slaapstand
De Snooper S6900 Ventura Pro heeft een slaapstand. Als u de Snooper S6900 Ventura Pro van de actieve magnetische raamhouder neemt om bijvoorbeeld naar een benzinepomp of restaurant te gaan en u schakelt de slaapmodus in zal de Snooper S6900 Ventura Pro bij terug komst in, zodra het toestel weer wordt ingeschakeld (éénmalig kort drukken op de aan/uit knop), weer verder gaan met de ingestelde route. Ook zal de GPS ontvangst blijven zodat het toestel niet eerst weer zoeken moet naar GPS en de accuduur zal bijna niet verminderen.

Rijden zonder ingegeven route
Mocht u tijdens het rijden met auto of camper/caravan geen route hebben ingevoerd maar de Snooper S6900 Ventura Pro staat wel aan dan zal hij u blijven waarschuwen voor naderende smalle wegen, scherpe bochten, snelheidslimieten, trajectcontroles, flitspalen, doorrijhoogtes en gewichtsbeperkende wegen.

Knooppunten en rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt naderd dan zal de Snooper S6900 Ventura Pro u voor die tijd een gedetailleerde weergave van het knooopunt geven op het navigatiescherm. Mocht u op u route van rijbaan moeten wisselen of een afslag moeten nemen dan zal de Snooper S6900 Ventura Pro u tijdig de afslagen en bijbehorende afslag/rijbaan borden laten zien en u begeleiden naar de juiste rijbaan.

Gebruik in personenauto
Hoewel de Snooper S6900 Ventura Pro een camper en caravan navigatiesysteem is kan hij ook in een personenauto gebruikt worden door eenvoudig in het menu te kiezen voor de stand "Auto" zo kunt u de Snooper S6900 Ventura Pro ook tijdens de dagelijkse autoritten gebruiken.

My Speed
De Snooper S6900 Ventura Pro beschikt over My Speed, dit houdt in dat de Snooper S6900 Ventura Pro op de hoogte is van naganoeg alle maximaal toegestane snelheden op alle wegen . Op het navigatiescherm wordt de maximum snelheid steeds weergegeven en hij zal u waarschuwen voor trajectcontroles, flitspalen etc. Deze functie is in te stellen als camper en caravan maar ook als auto als u de Snooper Ventura in een personenauto gebruikt. Ook kunt u de Snooper S6900 Ventura Pro zo instellen dat hij een waarschuwende geluidssignaal geeft wanneer u de maximale snelheid overschrijdt.

Route timer
De functie route timer houdt bij hoe lang u gereden hebt en zal u adviseren om op een bepaald moment even pauze te nemen.

Lettergrootte van de straatnamen
U kunt de lettergrootte van de straatnamen extra groot laten weergeven op het navigatiescherm zodat u het nog duidelijker kunt lezen.

Navigeren op postcode en coordinaten
U kunt met de Snooper S6900 Ventura Pro niet alleen navigeren op adres maar ook op postcode, afslagnummer of coordinaten zodat u altijd op uw plek van bestemming komen kan.

Multi route
U kunt met de Snooper S 6900 Ventura Pro een multi route samenstellen van maximaal 16 adressen op 1 route. Deze adressen kunt u invoeren aan de hand van adres, postcode of coordinaten. De Snooper Ventura Pro zal dan de meest economische route berekenen. Deze multi route kunt u ook handmatig indelen met de door u gewenste adres volgorde.

TMC verkeersinformatie
De gratis TMC informatie zorgt voor de jiuste betrouwbare verkeersinformatie op uw route. Deze informatie wordt verzameld door honderdduizenden voertuigen en sensoren. De nauwkeurigheid en het bereik zijn beter dan systemen die alleen gebruik maken van vaste sensoren.

De TMC-service van de Snooper navigatiesystemen houden u op de hoogte van alle actuele verkeersinformatie en geeft deze weer in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen dat de Snooper de actuele verkeersinformatie op de door u geprogrammeerde route wordt weergegeven. Mocht er een verkeersincident op uw route voorkomen dan zal de Snooper S6900 Ventura Pro u automatisch vragen of u een alternatieve route wilt zoeken.

Flitspalen en trajectcontroles
Het Snooper S6900 Ventura Pro beschikt over een AURA database waarin alle flitspalen, trajectcontroles etc. zijn opgenomen en deze dagelijk wordten bijgewerkt. Deze database kunt u 24u per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. Let wel: deze functie is in sommige landen illegaal en verboden. Deze functie kan derhalve dan ook uitgeschakeld worden.

Nuttige plaatsen
De Snooper S6900 Ventura Pro is voorzien van een uitgebreide database met meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen. In deze database bevinden zicht duizenden plaatsen zoals benzinestations, geldautomaten, supermarkten, sportverenigingen, ziekenhuizen, apotheker, restaurants, specifieke detailhandelaren, bezienswaardigheden etc. Daarnaast natuurlijk de honderden speciale camper- en caravan plaatsen door heel Europa. Hieronder vallen alle nuttige plaatsen die specifiek voor campers en caravans zijn zoals camperplaatsen, campiings, parkeerplaatsen, campingwinkels, garagebedrijven etc.

Bluetooth technologie
De snooper S6900 Ventura Pro beschikt over Bluetooth technologie waarmee u handsfree kunt bellen.

Kaartdekking
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.

LifeTime service
Alle Snooper Ventura Pro navigatiesystemen worden geleverd met gratis Here Maps for life (LifeTime Service). Zolang als de economische levensduur van het toestel is kunt u gratis, via uw pc, updates downloaden en installeren. Snooper meldt meerdere keren per jaar, in de mapdownloader,  als er een update beschikbaar is voor uw Snooper navigatiesysteem, dit is veel vaker en voordeliger dan andere systemen die maar 1 á 2 keer per jaar een betaalde update beschikbaar hebben.

Updaten van de Software en Wegenkaarten
Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Snooper S6900 Ventura Pro kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger. 

Specificaties Snooper S6900 Ventura Pro:

 • 7-inch (17,8cm) kleuren LCD touchscreen
 • Kaartdekking: 48 Europese landen
 • Kaarten databank Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Navigeren op adres, postcode, afslagnummer of coördinaten
 • Rijbaan begeleiding bij kruis- en knooppunt met 3D weergave
 • Route timer
 • MySpeed
 • Bluetooth technologie (Alleen voor handsfree telefoneren)
 • AURA flitspaal datebase
 • Interne luidspreker
 • Ingebouwde GPS antenne
 • Schermtype TFT LCD kleurenscherm
 • Schermdiagonaal: 12,7cm
 • Schermresolutie: 800 x 480 pixels 16:9
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • TMC ontvanger geintergreerd in voedingskabel
 • Actieve magnetische raamhouder met zuignap
 • 2.5mm aansluiting in de actieve magnetische raamhouder voor een optionele achteruitrijcamera
 • Voeding 12Volt of 24Volt
 • Afmetingen: 185 x 113 x 19
 • Gewicht: 322 gram
 • USB 2.0
 • Micro-USB aan de achter zijde van het toestel voor het updaten
 • Type accu: Li-ion-batterij 1500 mAh (3,7 Volt)
 • Processor: ARM Cortex-A7 800Mhz CPU, 256 MB RAM
 • Kleur: zwart
 • Minimale systeemvereisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger 
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking

 • 1 x Snooper S6900 Ventura Pro
 • 1 x Actieve magnetische raamhouder met zuignap
 • 1 x 12Volt en 24Volt voedingskabel met TMC antenne
 • 1 x Hardschalen opbergetui
 • 1 x 2,5mm videokabel
 • 1 x Micro-SD kaart met software en wegenkaarten
 • 1 x USB kabel

Kenmerken

Fabrikant: Snooper
Artikelnummer: NAVES69
Barcode: 5019896681021
Kaartdekking: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.
Software: Ventura Pro
Postcode navigeren: Ja
Coordinaat navigeren: Ja
Rijbaan begeleiding: Ja
Afslag aanduiding: Ja
Multi-route: Ja
My-speed: JA
Route Timer: Ja
Poi’s lijst: Ja
Bluetooth: Ja (Alleen voor handsfree telefoneren)
USB versie: 2.0
Besturings systeem: WinCE.Net 6.0 Core
Processor: ARM Cortex-A7 800Mhz CPU, 256 MB RAM
Schermtype: TFT-LCD Touchscreen
Schermresolutie: 800 x 480 pixels 16:9
2D/3D view: Ja
Ingangsspanning Volt: 12/24 Volt
Externe antenne aansluiting: Nee
Externe luidspreker aansluiting: Ja (hoofdtelefoon)
Ingebouwde videocamera: Nee
Bluetooth handsfree: Nee
TV Functie: Nee
MP3/4 speler Functie: Nee
DAB Functie: Nee
Batterij: Li-ion-batterij 1500 mAh (3,7 Volt)
Afmetingen L x B x H ( cm ): 18.5 x 11.3 x 1.9
GPS kanalen: 66
DVR Functie: Nee
DVB-T Tuner: Nee
Kaart databank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne antenne: Ja
Interne Luidspreker: Ja

Wilt u meer weten over Snooper Ventura Pro S6900 camper- en caravan navigatie?

Of neem contact op

● Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00u
Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord