Zaklamp

Zaklampen voor werkzaamheden onderweg

Bent u veel aan het reizen voor u werk of zit u voor uw werk standaard op de weg? Dan is het handig om uw voertuig uit te rusten met een zaklamp of werklamp. In het ruime assortiment van Truckerswereld.nl vindt u zaklampen en werklampen van het hoogstaande merk Lafayette. Dit merk is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitslampen die altijd van pas komen. Zo vindt u bij ons de volgende soorten Lafayette werklampen en zaklampen:

 

  • Lafayette TL-200 – LED zaklamp met hoge helderheid. Perfecte lamp voor gebruik in de security en automobiel branche. Extreem goed bestand tegen water, 3 lichtsterktes.
  • Lafayette LK-28 – Oplaadbare LED werklamp met handige magneet op de achterzijde. Hoge helderheid en laag stroom verbruik.
  • Lafayette Emergency Light – Oplaadbare pech LED lamp met wel 50000 branduren. Kan ook als lader voor mobiele telefoon fungeren. De perfecte nood lamp maar ook handig bij bijvoorbeeld vissen en kamperen.
  • Lafayette Zoom – Kleine zaklamp met hoge intensiteit en 2 verschillende lichtstanden. Met verstelbare focus.

 

Zaklamp kopen? Dit doet u bij Truckerswereld.nl

Een zaklamp van hoogwaardige kwaliteit koopt u bij Truckerswereld.nl. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten zaklampen terug die ideaal te gebruiken zijn tijdens verschillende werkzaamheden of bezigheden. Alle producten in ons assortiment worden in grotere aantallen ingekocht, hierdoor is het mogelijk dat u deze voor gunstige prijzen aan kunt schaffen. Zo bent u bij ons verzekerd van kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs. In ons assortiment vindt u zelfs producten die niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen zijn! Wanneer u  op zoek bent naar een product  maar deze niet kunt vinden dan kunt u het ons laten weten. Wij kijken graag of wij het gewenste product kunnen leveren. Hiervoor en voor overige vragen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag bij uw bestelling!

 

Op zoek naar hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Koop dan bij Truckerswereld.nl