Audio & Hifi

Audio & Hifi

Bij Truckerswereld.nl hebben wij een zeer ruim assortiment communicatie middelen, navigatie systemen en alle accessoires en toebehoren hiervoor. Naast al deze producten heeft u bij Truckerswereld ook de mogelijk om een Wereldontvanger, een DAB+ Radio of een Midland Subzero Hoofdtelefoon aan te schaffen. Deze Wereldontvangers, DAB+ Radio's of een Midland Subzero Hoofdtelefoons zijn allemaal gemakkelijk online te bestellen via onze webshop.


Wereldontvangers
Een wereldontvanger is een handzaam apparaat wat speciaal gemaakt is voor het ontvangen van de ‘’korte golf’’. Hierdoor kan een wereldontvanger zenders van over de hele wereld ontvangen. Doordat een wereldontvanger meerdere golfgebieden voor de korte golf heeft, kan het afstemmen op een gemakkelijkere manier verlopen. Moderne wereldontvangers zijn digitale ontvangers. Bij digitale ontvangers kan de gebruiker de frequentie intoetsen en hoeft het geen golfgebied te kiezen.


DAB+ Radio's
DAB+ staat voor 'digital audio broadcasting'. DAB+-uitzendingen hebben geen ruis en muziek heeft een hoge geluidskwaliteit. Wie DAB+ wil ontvangen heeft daar een speciale radio voor nodig. Bij Truckerswereld.nl heeft u de keuze om de Hoogwaardige DAB+ radio's van onder anderen het Merk Technisat aan te schaffen.


Midland SubZero Headsets
De Midland Subzero headsets zijn speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik. Daarnaast bevindt zich in de oortelefoon ook een geïntegreerde speaker zodat u eenvoudig telefoongesprekken kunt voeren. Klik hier en bekijk het assortiment met Koptelefoons in vele verschillende kleuren.

Bestel vandaag nog uw Wereldontvanger, DAB+ Radio of Midland Subzero via de webshop van Truckerswereld.nl! Door onze ruime voorraad zijn wij in staat producten snel te kunnen leveren, zo heeft u deze snel in huis! Heeft u vragen of kunt u een product niet vinden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag.

Koop vandaag nog uw Wereldontvanger, DAB+ Radio of Midland Subzero bij Truckerswereld.nl!