Snooper S8110 Bus & Coach

Artikelnummer: NABUS811 | Levertijd: 1-2 Werkdagen
 • Gratis kaartupdates & Filtspaal informatie
 • 7 inc (17.8 cm) Touchscreen
 • Kaarten van heel Europa

€ 579,00

Omschrijving Snooper S8110 Bus & Coach

De Snooper S8110 Bus & Coach, is de vervanger voor de Snooper S8110 Bus & Coach en is nu uitgerust met een nog snellere processor voor een nog betere ervaring van de Bus & Coach software!

Het Snooper S8110 Bus & Coach Navigatie systeem is ontworpen voor bussen en touringcars. Het Snooper S8110 Bus & Coach navigatie systeem voldoet aan de eisen en wensen van moderne bus en touringcar chauffeurs is voorzien van een 17.8 (7 inch) cm lcd touchscreen en wordt geleverd met Gratis Levenslange kaart updates, gratis TMC en Flitspaal informatie en Gratis TV-Functie (DVB-T2).

De bussen en touringcars die voorzien zijn van een Snooper Bus & Coach navigatie systeem zullen het rijden eenvoudiger en veiliger maken. De Snooper Bus & Coach navigatie systemen geven informatie en waarschuwingen over hoogtebeperkingen, gewichtsbeperkingen en potentieel moeilijke ritten zoals het navigeren via alternatieve routes en daarbij de scherpe bochten en smalle steegjes te vermijden en hierdoor ervoor zorgen dat deze grotere voertuigen veilig hun bestemming kunnen bereiken in een goede reistijd.
De Snooper Bus en Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations, benzinestations en vele andere POi’S

Compatibel met het Snooper Tyre Pilot systeem
De Snooper S8110 Bus & Coach is compatibel met het bandenspanningscontrolesysteem Tyre Pilot van Snooper voor verhoogde veiligheid op de weg en kostenbesparing. Bekijk de spanning en temperatuur van uw banden op het scherm, met het extra voordeel van audiosignalen bij spanningsverlies en abnormale temperatuurstijgingen. 

Bandengebreken spelen een rol in ruim 3% van alle verkeersongevallen en zijn het meest voorkomende defect dat direct bijdraagt aan een ongeval. Door de spanning van uw banden tijdens het rijden in de gaten te houden en te zorgen dat ze goed opgepompt zijn, kunt u uw tankkosten met maar liefst 10% verlagen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en het risico op een klapband of een lekke band verminderen.

Multi Route
De Snooper Bus en Coach GPS-systemen zijn voorzien van een multi routenavigatie die stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen te berekenen - deze multi-route-optie is de oplossing voor de bus- en touringcarchauffeurs waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper Bus & Coach S8110 berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Bus & Coach S8110 navigeren op postcode, afritnummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper Bus & Coach S8110 u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file's, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen et cetera. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper Bus & Coach een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper Bus & Coach S8110 aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
AURA Advantage is een database die 24uur per dag 7 dagen in de week wordt bijgehouden. Aura advantage waarschuwd voor flits palen, radarcontroles, trajectcontroles etc. in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds. Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal is. Deze functie kan dan ook worden uitgeschakeld.

POI's
De Snooper Bus en Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper Bus & Coach S8110 u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Bus & Coach S8110 u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper Bus & Coach S8110 beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of bus en touringcar. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper Bus & Coach S8110 beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Bus & Coach bijhoudt hoeveel km's en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Personenauto
Wilt u de Snooper Bus & Coach S8110 ook gebruiken in uw personenauto? Dat kan door in het menu te wisselen van bus naar auto.

Achteruitrijcamera
Voor de Snooper S8110 is Bus & Coach is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te mnteren en aan te sluiten op de S8110 Bus & Coach. De camera van goede kwaliteti en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
Als u bus of touringcar chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Bus & Coach systemen houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De lijst met Bus & Touringcar nuttige plaatsen bevat een uitgebreide lijst hotels, restaurants, benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bluetooth-handsfreetechnologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper S8110 Bus & Coach is uitgerust met Bluetooth-handsfree technologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Bus & Coach systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Bus & Coach systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Bus & Coach systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Bus & Coach-routeplanning
Bus & Coach maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese dekking van de Snooper Bus & Coach systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Technische specificaties van de Snooper S8110 Bus & Coach:

 • TMC-verkeersinformatietechnologie
 • Compatibel met Tyre Pilot
 • Kaartdekking: Europa
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaanbegeleiding
 • Navigeren op afslag en postcode
 • Navigeren op coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • My Speed
 • Begrenzer functie
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaalverklikker
 • TV-Functie (DVB-T2)
 • Ingebouwde TRIG RF (CSR) GPS antenne
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • USB-versie: 3.0
 • Bluetooth®-handsfree
 • Schermtype: TFT LCD
 • Schermdiagonaal: 17.8 cm (7 inch)
 • Schermresolutie: 800 x 480
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu: Li-ion-batterij 1800 mAh
 • Afmetingen (BxHXD): 182 mm x 109 mm x 20 mm
 • Kleur: Zwart
 • Pc-systeemvereisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking:

 • 1 x Snooper S8110 Bus & Coach
 • 1 x Micro SD kaart met Bus & Coach Software/Wegenkaart
 • 1 x Zuignapbevestiging
 • 1 x Dashboardhouder
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt
 • 1 x TMC antenne
 • 1 x Mini USB kabel
 • 1 x Hardschalige Beschermhoes

Productkenmerken Snooper S8110 Bus & Coach

Fabrikant:
Snooper
Artikelnummer:
NABUS811
Barcode:
4260456382914
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Gewicht:
370
Kleur:
Zwart
Kaartdekking:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.
Accessoires:
Gratis kaartupdates & Filtspaal informatie
Software:
Bus & Coach
Postcode navigeren:
Ja
Coordinaat navigeren:
Ja
Rijbaan begeleiding:
Ja
Afslag aanduiding:
Ja
Multi-route:
Ja
My-speed:
Ja
Route Timer:
Ja
Poi’s lijst:
Ja
Bluetooth:
Ja
USB versie:
2.0
Besturings systeem:
WinCE 6.0 Core Edition
Processor:
SiRF Atlas VI processor 800mHz
Schermtype:
7-inch TFT-LCD Touchscreen
Schermresolutie:
800x480 pixels
Schermkleur:
24 bit True Colour
2D/3D view:
Ja
Ingangsspanning Volt:
12/24 Volt
Externe luidspreker aansluiting:
Ja
Ingebouwde videocamera:
Nee
Bluetooth handsfree:
Ja
TV Functie:
Ja
Telefoon Functie:
Ja
DAB Functie:
Nee
Batterij:
Li-ion-batterij 1800 mAh
Afmetingen L x B x H ( cm ):
18.1 x 10.9 x 2.0
Kaart databank:
Europa Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne antenne:
Ja
Interne Luidspreker:
Ja