Gratis verzending NL vanaf € 75
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper S8110 Ventura Pro

Gratis kaartupdates & Filtspaal informatie

7 inc (17.8 cm) Touchscreen

20.000 campings in 31 landen

Levertijd: 1-2 Werkdagen

€ 499,00 Gratis verzending NL

€ 412,40 excl. BTW

Gratis verzending NL

Productomschrijving

De Snooper S8110 Ventura Pro heeft een 7-inch ( 17,8 cm ) TFT LCD scherm en wordt standaard met GRATIS levenslange kaartupdates, zodat u altijd over de allernieuwste Ventura Pro-software en kaarten op straatniveau beschikt. Daarnaast wordt de Snooper S8110 Ventura Pro geleverd met GRATIS Flitspaal en File informatie.

De Snooper Ventura Pro systemen zijn een geheel uniek satellietnavigatiesysteem, specifiek ontworpen voor gebruik in campers en caravans. Als eerste apparaat ter wereld laten de Snooper Ventura Pro systemen u de lengte, breedte en het gewicht van uw voertuig invoeren en worden vervolgens alleen routes berekend die praktisch en veilig zijn, door lage bruggen, smalle wegen en indien mogelijk wegen die niet geschikt zijn voor grote voertuigen te vermijden.

Selecteer de faciliteiten die u wenst in de ingebouwde database en zoek en navigeer naar een van de 24.000 campings in 31 landen van Europa.

Maar dat is nog niet alles. Snooper heeft de handen ineengeslagen met de toonaangevende camper en campingorganisaties in Europa – ACSI, CamperStop door Facile en Route, Bordatlas, Caravan Club en Camping & Caravanning Club, om u de meest volledige campingdatabase te kunnen bieden, die standaard op de Snooper Ventura Pro systemen zijn opgeslagen. U hoeft slechts het land en de regio in te voeren waar u naartoe wilt en vervolgens uw wensen te selecteren uit een uitgebreide lijst campingfaciliteiten, zoals een zwembad, watersport, een rivier in de buurt, aan zee of met winkels, restaurants enz. de Snooper Ventura Pro systemen doen de rest. Er wordt dan een lijst weergegeven met campings die aan uw criteria voldoen, soms zelfs met foto’s, zodat u de camping zelf kunt zien. Zodra u de gewenste camping heeft geselecteerd, zullen de Snooper Ventura systemen u er rechtstreeks heen leiden.

De Snooper Ventura Pro systemen worden natuurlijk geleverd met de optie voor de bekroonde GPS-technologie voor flitspaaldetectie. De AURA-flitspaaldatabase van Snooper biedt nu bescherming over de hele wereld. Dus waar u ook gaat, u wordt altijd behoed voor gevaar. De Snooper Ventura Pro systemen maken gebruik van Enigma dus op het moment dat een nieuwe flitspaal of trajectcontrole wordt geïnstalleerd ergens op de Europese wegen dan kunt u het direct gratis downloaden, onbeperkt. Zo kunt er zeker van zijn dat u altijd gewaarschuwd wordt voor de nieuwste flitspalen.

Compatibel met het Snooper Tyre Pilot systeem
De Snooper S8110 Ventura Pro is compatibel met het bandenspanningscontrolesysteem Tyre Pilot van Snooper voor verhoogde veiligheid op de weg en kostenbesparing. Bekijk de spanning en temperatuur van uw banden op het scherm, met het extra voordeel van audiosignalen bij spanningsverlies en abnormale temperatuurstijgingen. 

Bandengebreken spelen een rol in ruim 3% van alle verkeersongevallen en zijn het meest voorkomende defect dat direct bijdraagt aan een ongeval. Door de spanning van uw banden tijdens het rijden in de gaten te houden en te zorgen dat ze goed opgepompt zijn, kunt u uw tankkosten met maar liefst 10% verlagen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en het risico op een klapband of een lekke band verminderen.

FM-transmitter
De Snooper S8110 Ventura Pro heeft een FM transmitter waardoor het nog makkelijker is om te luisteren naar de navigatie aanwijzingen door het de luidspreker van uw vehicle, terwijl u zich kunt concentreren op de weg voor u.

DVB-T2 TV Functie
De Snooper S8110 Ventura Pro bevat een ingebouwde DVB-T2 (Digital Video Broadcasting Transmitter), voor freeview digitale televisie. Bekijk uw favoriete kanalen als u even pauzeert! Het DVB-T werkt alleen in gebieden met een digitale TV-service. De ontvangst is afhankelijk van uw locatie. TV kijken terwijl u rijdt is verboden en zeer gevaarlijk.

Multi Route
De Snooper Ventura Pro GPS-systemen zijn voorzien van een multi routenavigatie die stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen te berekenen - deze multi-route-optie is de oplossing voor de camper bestuurders en bestuurders van een auto met caravan waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper Ventura Pro S8110 berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Ventura Pro S8110 navigeren op postcode, afritnummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper Ventura Pro S8110 u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file's, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen et cetera. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper Ventura Pro een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper Ventura Pro S8110 aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
AURA Advantage is een database die 24uur per dag 7 dagen in de week wordt bijgehouden. Aura advantage waarschuwd voor flits palen, radarcontroles, trajectcontroles etc. in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds. Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal is. Deze functie kan dan ook worden uitgeschakeld.

POI's
De Snooper Ventura Pro navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale camper en caravan plaatsen door heel Europa, waaronder camper parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S8110 Ventura Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Ventura Pro S8110 u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper Ventura Pro S8110 beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of camper. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper Ventura Pro S-8110 beschikt over een route klok wat inhoud dat de Ventura Pro bijhoudt hoeveel km's en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem zal aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Personenauto
Wilt u de Snooper Ventura Pro S 8110 ook gebruiken in uw personenauto? Dat kan door in het menu te wisselen van Camper naar auto.

Achteruitrijcamera
Voor de Snooper S8110 is Ventura Pro is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te mnteren en aan te sluiten op de S8110 Ventura Pro. De camera van goede kwaliteti en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Ventura Pro systemen houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De lijst met Camper en Carvan nuttige plaatsen bevat een uitgebreide lijst hotels, restaurants, benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bluetooth-handsfreetechnologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper S8110 Ventura Pro is uitgerust met Bluetooth-handsfree technologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Ventura Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Ventura Prosystemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Ventura Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura Pro-routeplanning
Ventura Pro maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese dekking van de Snooper Ventura Pro systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Technische specificaties van de Snooper S8110 Ventura Pro:

 • TMC-verkeersinformatietechnologie
 • Compatibel met Tyre Pilot
 • Kaartdekking: Europa
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaanbegeleiding
 • Navigeren op adres, GPS coördinaten, postcode of afslagnummer  
 • Route Timer
 • My Route
 • My Speed
 • Begrenzer functie
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaalverklikker
 • Ingebouwde TRIG RF (CSR) GPS antenne
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • USB-versie: 3.0
 • Bluetooth®-handsfree
 • Telefoon-Functie
 • TV-Functie (DVB-T2)
 • Schermtype: TFT LCD
 • Schermdiagonaal: 17.8 cm (7 inch)
 • Schermresolutie: 800 x 480
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu: Li-ion-batterij 1800 mAh
 • Afmetingen (BxHXD): 182 mm x 109 mm x 20 mm
 • Kleur: Zwart
 • Systeem verreisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac iOS 10 Yosemite en Hoger 
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking:

 • 1 x Snooper S8110 Ventura Pro
 • 1 x Mini SD kaart met Ventura Pro Software/Wegenkaart
 • 1 x Zuignapbevestiging
 • 1 x Dashboardhouder
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt
 • 1 x TMC antenne
 • 1 x Mini USB kabel
 • 1 x Hardschalige Beschermhoes

Kenmerken

Fabrikant: Snooper
Artikelnummer: NAVES811
Barcode: 5019896810032
Levertijd: 1-2 Werkdagen
Gewicht: 370
Kleur: Zwart
Kaartdekking: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.
Software: Ventura Pro
Postcode navigeren: Ja
Coordinaat navigeren: Ja
Rijbaan begeleiding: Ja
Afslag aanduiding: Ja
Multi-route: Ja
My-speed: Ja
Route Timer: Ja
Poi’s lijst: Ja
Bluetooth: Ja
USB versie: 2.0
Besturings systeem: WinCE 6.0 Core Edition
Processor: SiRF Atlas VI processor 800mHz
Schermtype: 7-inch TFT-LCD Touchscreen
Schermresolutie: 800x480 pixels
Schermkleur: 24 bit True Colour
2D/3D view: Ja
Ingangsspanning Volt: 12/24 Volt
Externe luidspreker aansluiting: Ja
Ingebouwde videocamera: Nee
Bluetooth handsfree: Ja
TV Functie: Ja
Telefoon Functie: Ja
MP3/4 speler Functie: Ja
DAB Functie: Nee
Batterij: Li-ion-batterij 1800 mAh
Afmetingen L x B x H ( cm ): 18.1 x 10.9 x 2.0
Kaart databank: Europa Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne antenne: Ja
Interne Luidspreker: Ja

Wilt u meer weten over Snooper S8110 Ventura Pro?

Of neem contact op

+31(0)6 2867 1007 ● Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00u
Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord