Snooper Truckmate Pro Navigatie Systemen

Speciale navigatie voor truck en vrachtwagen

De Snooper navigatie systemen zijn speciaal ontwikkeld voor beroepsvervoer. Het Truckmate model van Snooper is speciaal ontwikkeld voor gebruik in truck en vrachtwagens.  Deze navigatiesystemen berekenen op basis van verschillende aspecten een geschikte route. Deze aspecten zijn:

  • Hoogte van uw voertuig
  • Lengte van uw voertuig
  • Breedte van uw voertuig
  • Gewicht van uw voertuig
  • Soort lading en gewicht

Waarschuwingen tijdens het rijden

Door deze berekening loopt u nooit meer het risico om routes te berijden waarbij u bijvoorbeeld over ontoegankelijke wegen komt of wegen waarbij een viaduct of brug niet de juiste hoogte heeft. Op deze manier komt u altijd veilig op uw eindbestemming aan.
Wanneer u de Truckmate gebruikt zonder route in te voeren, zal deze tijdens het rijden waarschuwingen geven voor lage bruggen, smalle wegen, hellingen, bochten of andere zaken die uw rijden kunnen belemmeren. Naast de Truckmate vindt u bij Truckerswereld ook de Snooper Ventura en andere handige Snooper accessoires.

Iedere dag zijn wij bij Truckerswereld hard aan het werk om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken. Ons ruime assortiment bevat vele artikelen van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor, en door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om communicatiemiddelen en andere handige apparatuur te leveren voor bijna ieder soort bedrijfsbranche! Heeft u vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers! Zij helpen u graag.

 

Truckerswereld is een officieel en erkend leverancier van Snooper satelliet navigatie sytemen.