Gratis verzending NL vanaf € 450,00
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Aguri Touringcar navigatiesystemen

Aguri professionele navigatie voor bussen en touringcars

Aguri touringcar en busnavigatie met levenslang gratis draadloos updates
De Aguri Bus & Coach wordt standaard geleverd met voorgeladen volledige Europese en Britse wegenkaarten die levenslang gratis te updaten zijn. Alle Aguri navigatiesystemen beschikken over Wifi zodat alle updates draadloos op uw apparaat kunnen worden afgeleverd zonder dat je er een computer voor nodig bent. Dit houdt in dat je de wegenkaart software, SpeedShield database en de Park Your Bus database draadloos kunt updaten mits er een nieuwe update beschikbaar is. 

Digitale verkeersinformatie tot op de minuut nauwkeurig
Het aguri Pro-navigatiesysteem wordt ook geleverd met live digitale verkeersinformatie*. Koppel eenvoudig uw Android- of iOS-smartphone met uw Aguri en ontvang tot op de minuut live verkeersinformatie. Is er een file op uw route? Dan zal de Aguri bus en touringcarnavigatie er omheen proberen te rijden via een alternatieve route zodat u op tijd op uw bestemming bent.
*Houd er rekening mee dat bij gebruik van 8 uur per dag, 20 dagen per maand, live digitale verkeersdiensten ongeveer 400 MB aan data verbruikt wanneer deze is gekoppeld aan uw smartphone.

Betrouwbare intelligente busnavigatie

De Aguri Pro bus en touringcarnavigatie is ontwikkeld met behulp van gespecialiseerde routeringssoftware om intelligente, betrouwbare en betrouwbare routes voor touringcars en bussen te creëren. Voer gewoon de kenmerken zoals hoogte, breedte, lengte, gewicht etc. van uw voertuig in en de premium navigatiesoftware van Aguri leidt u langs lage bruggen, gewichts- en breedtebeperkingen en vele andere gevaren. Onze intelligente routeringssoftware is verder verbeterd met knooppuntweergave en rijstrookweergavesoftware, die u een duidelijke, geavanceerde waarschuwing geeft voor naderende knooppunten en de meest geschikte rijstroken die u kunt nemen, zodat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt.

Park Your Bus parkeerplaatsen

De Aguri Coach en Bus beschikt over ingebouwde Wifi en een database met "Park Your Bus" parkeerplaatsen zodat je eenvoudig een busparkeerplaats kunt vinden in de omgeving. De "Park Your Bus" database omvat duizenden touringcar- en busspecifieke parkeerplaatsen en ophaal- en afleverpunten voor grote toeristische attracties waaronder; winkelcentra, theaters, musea, concertzalen, voetbalstadions, dierentuinen, attractieparken en nog veel meer!. Een ongelooflijk uitgebreide lijst met parkeerplaatsen en voorzieningen voor touringcars en bussen, voorgeïnstalleerd en klaar voor gebruik

Ook kun je tankstations met Air1 AdBlue pomp en tankstations met parkeerplaatsen zoeken in de uitgebreide database op het Aguri busnavigatiesysteem.

Gratis updates van SpeedShield database

Wordt geleverd met de nieuwste SpeedShield snelheidscontrole database. Aguri Speedshield is de meest uitgebreide flitspaaldatabase die er momenteel is en biedt geavanceerde detectie van alle soorten flitsers. Duizenden populaire locaties waar veel mobiele flitspalen en politiebusjes worden ingeze, vaste fltispalen en trajectcontroles. De SpeedShield database bestrijkt heel Europa en is volledig gratis, zonder abonnements-kosten en zonder downloadkosten.

Waarschuwingen zonder ingevoerde route

Als je ergens naartoe rijdt, heb je niet altijd een navigatiesysteem nodig maar je wilt wel graag weten wat de maximumsnelheid op de weg is waarop je rijdt en waar er flitspalen, trajectcontroles of andere snelheidscontroles zijn. Als u de Aguri CB760 Pro ingeschakeld hebt maar geen route hebt ingevoerd laat hij wel de maximum snelheid en de gereden snelheid op het scherm zien. De Aguri zal je waarschuwen bij het overschrijden van de maximum snelheid, bij het veranderen van de geldende maximum snelheid en bij het naderen van een snelheidscontrole, flitspaal, verkeerslicht camera of trajectcontrole. Deze functie wordt "Drive Assist" genoemd. Koppel je de Aguri met een smartphone met internettoegang dan kun je nieuwe flitslocaties live delen en ontvangen met en van andere Aguri gebruikers.

Aguri Coach & Bus gedetaïlleerde wegenkaarten 

Albanië, België, Bosnië Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland inclusief de eilanden, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Montenegro, Macedonië, Nederland Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje inclusief de eilanden, Turkije, Tjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk (UK) inclusief Wales en Schotland, Zweden, Zwitserland.

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord