Gratis verzending NL vanaf € 450,00
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Aguri Android vrachtwagen navigatie met Wifi

Aguri professionele navigatie voor trucks en vrachtwagens

Alle Aguri navigatiesystemen voor vrachtwagens, campers en touringcars werken op Android en zijn voorzien van ingebouwde Wifi waardoor u onderweg ook op het internet kunt, als het ware is het een mini tablet. Via de Playstore kunt u Android apps downloaden en installeren op uw Aguri navigatie, ook kunt u het navigatiesysteem eenvoudig -via een Wifi verbinding- updaten en op deze manier te voorzien van nieuwe software of wegenkaarten mits er natuurlijk nieuwe software of wegenkaarten beschikbaar zijn.

Alle Aguri vrachtwagennavigatie en campernavigatie systemen worden geleverd met levenslange software- en kaartupdates (Here Maps for Life). Deze kunt vindt u vinden in de betreffende pictogrammen op het beeldscherm van uw Aguri.

Route berekening op basis van voertuiggegevens

Een Aguri trucknavigatie berekend de ideale route voor jou op basis van de ingevoerde voertuiggegevens. U kunt de voertuiggegevens eenvoudig invoeren via het lcd-touchscreen. U kunt de ingevoerde voertuiggegevens opslaan en een naam geven zodat u, wanneer u tijdelijk of geregeld met een ander voertuig rijdt, deze gegevens in het geheugen hebt staan en niet telkens opnieuw hoeft in te vullen. Het opslaan van voertuiggegevens met naam kan tot maximaal 10 voertuigen.
Op basis van de ingevoerde voertuiggegevens zal de Aguri trucknavigatie een slimme route berekenen waarbij smalle wegen, lage viaducten, wegen met gewichtsbeperking, bruggen met gewichtsbeperking en alle niet vrachtwagen vriendelijke obstakels worden vermeden. 

Altijd digitale geupdate verkeersinformatie 
Het aguri Pro-navigatiesysteem wordt ook geleverd met live digitale verkeersinformatie*. Koppel eenvoudig uw Android- of iOS-smartphone met uw Aguri en ontvang tot op de minuut live verkeersinformatie. Is er een file op uw route? Dan zal de Aguri bus en touringcarnavigatie er omheen proberen te rijden via een alternatieve route zodat u op tijd op uw bestemming bent.
*Houd er rekening mee dat bij gebruik van 8 uur per dag, 20 dagen per maand, live digitale verkeersdiensten ongeveer 400 MB aan data verbruikt wanneer deze is gekoppeld aan uw smartphone.

Intelligente vrachtwagen navigatiesysteem

De Aguri is ontwikkeld met behulp van gespecialiseerde routeringssoftware om intelligente, betrouwbare en betrouwbare routes voor touringcars en bussen te creëren. Voer gewoon de kenmerken zoals hoogte, breedte, lengte, gewicht etc. van uw voertuig in en de premium navigatiesoftware van Aguri leidt u langs lage bruggen, gewichts- en breedtebeperkingen en vele andere gevaren. Onze intelligente routeringssoftware is verder verbeterd met knooppuntweergave en rijstrookweergavesoftware, die u een duidelijke, geavanceerde waarschuwing geeft voor naderende knooppunten en de meest geschikte rijstroken die u kunt nemen, zodat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt.

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord