Gratis verzending NL vanaf € 450,00
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

LaserTrack Flare

Laser Track Flare

Hou je van het comfort in je auto? Wilt u als sportieve rijder onbezorgd genieten van beschikbare pk's? Dan is de LaserTrack Flare de ideale multifunctionele afstandsbediening voor jou. Met de nieuwste lasertechnologie van LaserTrack Flare opent u op afstand uw automatische garagedeur of tuinpoort. Of je laat de buitenverlichting automatisch aangaan. Een handige bijkomstigheid: de geavanceerde elektronica van de LaserTrack Flare kan ook het signaal van politielasergeweren herkennen en de meting blokkeren.

Er worden steeds meer controles gehouden

Verkeersveiligheid is wereldwijd een hot issue, en terecht. Overheden controleren tegenwoordig de snelheid van automobilisten op een aantal manieren. Hiervoor gebruiken ze onder meer deelbesturingen, (mobiele) radarsystemen, stroboscoopboxen en de eenvoudige videocar. De politie zet steeds vaker laserguns in bij snelheidscontroles. U heeft ongetwijfeld een politieagent op de weg zien staan ​​"gewapend" met een laserpistool. Je kunt zelfs aan de kant worden gezet en een flinke boete betalen.

Een uniek alles-in-1 product

Met meer dan 20 jaar ervaring in geavanceerde lasertechnologie en in samenwerking met toonaangevende optica-experts hebben we een uiterst krachtig en compact alles-in-één product ontwikkeld: de LaserTrack Flare. Dit innovatieve systeem plaatst de zender en ontvanger in de kleinste behuizing ooit. De unieke LaserTrack Flare is niet alleen de krachtigste in zijn klasse, maar biedt ook vele unieke voordelen.

*Deze functie kun je alleen gebruiken in landen of plaatsen waar dat is toegestaan

De techniek achter Laser Track Flare

Infraroodlasersystemen met een golflengte (frequentie) van 904 nanometer worden wereldwijd gebruikt om afstanden en snelheden te meten vanwege hun extreem smalle bundels en hoge ongevoeligheid voor atmosferische omstandigheden. Het voordeel van zo'n extreem smalle laserstraal is dat hij objecten, zoals auto's, honderden meters verderop met grote precisie kan "bestralen". Op deze manier kunnen afstand en snelheid in fracties van seconden worden gemeten. Dit alles gebeurt volledig onzichtbaar omdat het menselijk oog geen infrarood licht kan zien. De meest bekende lasersystemen zijn de laserguns die de politie gebruikt om de snelheid te controleren.

LaserTrack Flare: perfecte differentiatie tussen verschillende lasersystemen

Om redenen van betrouwbaarheid is de zeer geavanceerde en ultracompacte LaserTrack Flare uitgerust met dezelfde technologie die wordt gebruikt in laserpistolen, wat veel voordelen biedt voor de gebruiker. Het systeem kan perfect onderscheid maken tussen het signaal van de eigen transponder op afstand en de vele laserveiligheidssystemen* die je onderweg tegenkomt, evenals laserguns van de politie.

* Inclusief laser cruisecontrol

Laser Track Flare draagt ​​bij aan een comfortabele en plezierige rit

Met de LaserTrack Flare open je je tuinhek of garagedeur volautomatisch. Je hoeft niet eens op een knop te drukken! Zodra uw auto binnen het bereik van de transponder van de tuinpoort of garagedeur komt, worden de benodigde toegangscodes automatisch uitgewisseld en gaat de poort of deur automatisch open. Om veiligheidsredenen gebruikt het systeem meer dan 4 miljard codes en kunnen er tot 50 verschillende voertuigen in het systeem worden geprogrammeerd, elk met zijn eigen code. Onderweg identificeert LaserTrack Flare uw weggebruikers met het laserveiligheidssysteem zonder waarschuwing. De werking van deze systemen wordt op geen enkele manier onderbroken. Of de metingen van politielasergeweren worden gedetecteerd of zelfs vervormd, hangt af van de door de gebruiker gekozen instellingen.

De afstandsbediening

LaserTrack Flare functioneert uitsluitend als afstandsbediening, wat overal over de gehele wereld is toegestaan. De afstandsbediening werkt door middel van geluidsignaal en lichtsignaal en op het display wordt weergegeven dat er een afstandsbedienings-functie actief is.

Detectie van laserguns

De lasergun detectie mag ook vrijwel overal ter wereld worden gebruikt, maar houdt er rekening mee dat er niet veel bescherming kan worden verleend aan deze functie. Dit omdat een lasergun maar een halve seconde nodig heeft om je snelheid te meten. Mocht de Laser Track Flare alarm geven dan is er geen tijd meer om je snelheid te verminderen. Op het display wordt getoond dat er op dat moment een lasergun detectie functie actief is  Indien LaserTrack Flare in zo’n geval alarm slaat is er geen tijd meer om indien nodig uw snelheid te corrigeren. Met een geluids- en lichtsignaal wordt op het display aangegeven dat de lasergundetectie-functie actief is.

Bescherming tegen laserguns

De beschermfuntie is niet toegestaan in de meeste Europese landen. Zodra deze functie wordt geactiveerd is de verstoring van politie laserguns slechts tijdelijk, waardoor je voldoende tijd hebt om je snelheid aan te passen. Bij deze beschermfunctie wordt je ook via het display geinformeerd en brengt de Laser Track Flare je op de hoogte met een licht- en geluidssignaal zodat je weet dat er op dat moment geen snelheidsmeting door de laergun kan worden gedaan.

De multifunctionele en vanzelfsprekend 100% legale LaserTrack Flare draagt door haar compacte formaat, de fraai uitgevoerde transponders en hoogstaande techniek bij aan een comfortabele en plezierige rijstijl. Dat geldt met name voor  de sportieve automobilist

Truckerswereld gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truckerswereld voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord