UHF/VHF Transceivers

Amateurzender kopen?

Bent u van plan om zelf radiosignalen uit te gaan zenden? Dan is een Amateurzender het begin voor u, er zijn meerdere soorten en merken verkrijgbaar bij Truckerswereld.nl! Er zijn amateurzenders verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Zo zijn er 2 producten verkrijgbaar in het basissegment, al vanaf €239,95. Is er één product te vinden in het middensegment voor €399,95 en een amateurzender van Alinco in het hoge segment vanaf €789,95.

Amateurzender merkinfo

Bij Truckerswereld.nl vindt u amateurzenders van de merken Alinco en Wouxun. Alinco is een Japanse fabrikant van radio en signaalversterkende producten. Al sinds de oprichting van Alinco in Osaka in het jaar 1938 is het bedrijf bezig op marktleider te worden en blijven in de radio branche. Ondertussen is Alinco al tientallen jaren het toonaangevende merk in amateurzenders.

Wouxon met als officiële Quanzhou Wouxon Electronics Co. Ltd. Is opgericht in 2000 in de stad Quanzhou City in China met als doel het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van de beste draadloze twee-weg radio’s en accessoires. De producten van Wouxun zijn over de hele wereld verkrijgbaar en worden zeer gewaardeerd om de prijs/kwaliteit verhouding. Wouxun beschikt over de meest geavanceerde machines om zo te kunnen voldoen aan de kieskeurige consument.

Een amateurzender bestelt u gemakkelijk bij Truckerswereld.nl