Onderdelen & Accessoires

Communicatie accessoires online kopen

Bij Truckerswereld.nl vindt u alle communicatie accessoires voor in uw truck, auto, boot e.a. Zo vindt u er producten van laders tot inbouwframes en van omvormers tot antenne tuners. Vervolgens zijn er van deze producten verschillende merken en verschillende types verkrijgbaar. Bestel gemakkelijk uw communicatie accessoires op Truckerswereld.nl en betaal veilig met PayPal of iDeal.

 

Inbouwframes

In de categorie communicatie accessoires vindt u ook inbouwframes, met deze frames kunt u gemakkelijk en snel uw radio in uw auto of truck monteren. Deze DIN inbouwframes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn dus ook geschikt voor verschillende radio’s. Bij elk product staat aangegeven voor welke radio’s het desbetreffende inbouwframe geschikt is.

 

Luidsprekers

Ook luidsprekers zijn te vinden binnen deze communicatie accessoires categorie, er zijn verschillende soorten luidsprekers. Zo zijn er luidsprekers voor binnen die vooral geschikt zijn voor muziek en zijn er waterproof luidsprekers voor montage buiten de truck.

 

K40 Road Cases

Een K40 Road Case lijkt op een flightcase en is zeer geschikt voor het inbouwen van een CB, marifoon, amateur transceiver of Radio-cd speler. Deze K40 Road Cases beschikken namelijk al over luidsprekers en de benodigde draden. Hierdoor is een dergelijke case dan ook uitermate geschikt voor het gemakkelijk vervoeren van een complete set inclusief bijvoorbeeld een radio.

 

Verschillende soorten communicatie accessoires vindt u bij Truckerswereld.nl