Antenne Tuner

De functies van een antenne tuner

Wilt u een antenne tuner aanschaffen? Deze vindt u in meerdere modellen in de online shop van Truckerswereld.nl. Een antenne tuner heeft meerdere zinvolle functies, deze zijn:

 

  1. Een goed afgestemde antenne veranderd de impedantie  op zo’n manier dat de zender die aangesloten is de juiste impedantie zal krijgen. Hierdoor denkt de zender dat de antenne een bepaald aantal ohm is terwijl dit in werkelijkheid niet het geval is.

  2. Een goed afgestemde antenne zorgt er ook voor dat de reactantie weggestemd wordt. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld een te korte of een te lange antenne.

Wij hebben bij Truckerswereld.nl een ruim assortiment waar meerdere soorten antenne tuners in terug te vinden zijn. U vindt hier antenne tuners van de volgende merken:

 

  • Magnum
  • Zetagi
  • President
  • Comet

Eenvoudig bestellen via de webshop

 

Een antenne tuner is geen product wat u dagelijks in een winkel tegenkomt, om het u makkelijker te maken kunt u deze bij ons eenvoudig online bestellen! Kies voor het gewenste antenne tuner model en bestel deze vandaag nog. Onze producten hebben wij ruim op voorraad waardoor deze al binnen enkele dagen geleverd zullen worden! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Voordelig geprijsde producten van hoogstaande kwaliteit bestelt u op Truckerswereld.nl!