Magneetvoet

Bent u op zoek naar een magneetvoet voor uw antenne? Dan bent u hier bij Truckerswereld aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod in magneetvoeten van uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Dit kunnen wij garanderen door alleen de beste kwaliteitsproducten in te kopen. Bekijk snel het volledige aanbod, en vindt de magneetvoet die geschikt is voor bevestiging aan uw antenne.

Magneetvoet voor auto of truck

De magneetvoeten binnen het assortiment van Truckerswereld.nl zijn uitermate handig wanneer u onderweg bent met de auto of truck. De magneetvoet bevestigd u zeer gemakkelijk op het dak van uw voertuig. Het is hierbij van belang dat u deze zo hoog mogelijk plaatst. Alleen dan ontvangt u het beste signaal. Alle magneetvoeten, de K40 originele magneetvoet uitgezonderd, worden geleverd met kabel. Wanneer u ook zeker wilt zijn van het feit dat de lak op uw auto of truck bespaart blijft, kunt u kiezen voor een magneetvoet standaard met een rubberen afdekkap. 

Snelle afhandeling van bestelling

Truckerswereld.nl stelt een snelle afhandeling van bestellingen als één van de belangrijkste prioriteiten. Dit kan gewaarborgd worden door het feit dat wij werken vanuit een ruime voorraad, en daardoor uw bestelling al binnen enkele dagen kunnen leveren. Hierdoor hoeft u dus niet lang te wachten voor u met uw bestelling aan de slag kan. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, uw bestelling, of wilt u graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Uw magneetvoet snel in huis. Bestel uw magneetvoet vandaag nog op Truckerswereld.nl!