Radio Inbouwframe

Radio inbouwframe kopen

Bent u op zoek naar een inbouwframe voor uw radio? Dan bent u bij Truckerswereld.nl aan het juiste adres. U vindt bij Truckerswereld.nl veel verschillende soorten inbouwframes in veel verschillende maten. Daarnaast zijn er inbouwframes beschikbaar van en voor verschillende merken, zoals: Midland, President, Danita en Alan. Bestel gemakkelijk uw inbouwframe online bij Truckerswereld.nl en betaal veilig met iDeal of PayPal.


Verschillende types radio inbouwframe

Er zijn verschillende types en afmetingen DIN Inbouwframes verkrijgbaar bij Truckerswereld.nl. Bij elk frame passen een bepaald aantal producten die door middel van dit frame gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. De informatie over de desbetreffende producten vindt u in de producttekst van de inbouwframes. Er zijn ruim 20 frames verkrijgbaar en voor elke bij Truckerswereld verkrijgbare radio is een DIN Inbouwframe te vinden.


Over Danita

Het bedrijf is gestart in 1966 onder de naam Dansk-Italiensk Film, later is deze naam verandert naar Danita. Danita is nu een geregistreerd handelsmerk, onder dit handelsmerk  worden verschillende elektronische communicatiemiddelen en accessoires geproduceerd. Sinds 1979 maakt de fabrikant de radio’s onder de merknaam Danita. Danita radio’s worden geproduceerd en ontworpen in Denemarken, vervolgens worden ze geproduceerd in Azië.


Uw radio inbouwframe bestelt u bij Truckerswereld.nl