Luidsprekers

Luidspreker kopen?

Bent u op zoek naar een nieuw externe luidspreker? Bij Truckerswereld.nl vindt u een uitgebreid assortiment externe speakers.  Tevens kunt u bij Truckerswereld.nl terecht voor communicatie apparatuur van veel bekende merken zoals President, Maas, Midland, Baofeng, Samcom, Uniden, Intek,  K-PO etc.  U kunt bij Truckerswereld.nl eenvoudig en snel online bestellen. Ook kunt u veilig betalen vaia Paypall, Mr.Cash, iDeal, Creditcard, Sofort banking en onder rembours. 

Waterbestendige luidsprekers

Er zijn ook verschillende waterbestendige luidsprekers verkrijgbaar, deze luidsprekers zijn dan ook erg geschikt voor het monteren aan de buitenkant van de truck, boot e.a.  Zo is er bijvoorbeeld de 30 watt waterbestendige PA luidspreker die zeer geschikt is voor he gebruik op boten. Door de combinatie van stalen hardwaren en een plastic buitenkant is de gehele luidspreker waterbestendig. Hij beschikt over een bereik van 200-15.000 Hz, een gevoeligheid van 105 dB en een impedantie van 8 Ohm. 


Versterkende luidsprekers

Naast de speakers die vooral geschikt zijn voor de buitenkant van uw truck zijn er ook speakers verkrijgbaar voor bij apparaten die u gebruikt in uw truck, boot e.a. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan het versterken van uw portofoon of ander communicatiemiddel. Zo zijn er luidsprekers verkrijgbaar met een ruisfilter om de eventuele ruis om de lijn te verminderen of compleet weg te halen. Ook bevatten sommige luidsprekers een mute knop, hiermee kan het geluid met een aantal decibel worden verlaagd en in sommige gevallen zelfs tijdelijk helemaal worden uitgezet.

 

 

Bestel vandaag nog uw luidsprekers bij Truckerswereld.nl