Accu en Laders

Accu’s en laders kopen

Bij Truckerswereld.nl vindt u veel verschillende accu’s en laders voor uw communicatie apparatuur! Zo zijn er veel verschillende merken verkrijgbaar bij Truckerswereld.nl, zoals bijvoorbeeld: Midland, Albrecht, TTI en GP. Bestel gemakkelijk uw accu’s of laders online bij Truckerswereld.nl en betaal gemakkelijk met iDeal, Mr Cash of PayPal.

 

Accu’s

Er zijn verschillende accu’s verkrijgbaar als toevoeging op de verkrijgbare scanners, portofoons en pacific radio’s. Daarnaast kunnen deze accu’s natuurlijk ook als vervanging van de huidige accu’s gebruikt worden. Bij de verschillende accu’s staat aangegeven voor welke deze producten de betreffende accu gebruikt kan worden. Hierdoor kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Autoladers

Bij Truckerswereld.nl vindt u veel verschillende autoladers, zoals bijvoorbeeld; autoladers voor scanners, autoladers voor portofoons en autoladers voor marifoons. Hiermee kunt u altijd gemakkelijk uw apparatuur opladen terwijl u zich op de weg bevindt en er hierdoor voor zorgen dat uw apparatuur altijd klaar is voor gebruik.

Bureauladers

Ook vindt u bureauladers in het assortiment van Truckerswereld.nl. Deze bureauladers kunt u op uw bureau plaatsen en vervolgens kunt u hier in de meeste gevallen 1 of 2 apparaten tegelijk opladen. Er zijn bureauladers verkrijgbaar voor onder andere portofoons, scanners en marifoons. Ook is uw apparaat tijdens het opladen gewoon te gebruiken voor de daarvoor bestemde werkzaamheden. Bestel uw bureaulader vandaag nog en ontvang deze zo spoedig mogelijk in huis! 

Batterij Eliminators

Batterij eliminators vindt u ook in het assortiment van Truckerswereld.nl. Met een batterij eliminator kunt u de portofoon zonder accu maar met de eliminator aansluiten aan een sigarettenaansteker in een auto, bus, truck, camper etc.

 

Voor al uw portofoon accu's en laders gaat u naar Truckerswereld.nl